2021-02-16 07:48:13• hírek • Fizetett tartalom

Segítség a legnehezebb pillanatokban: teljes körű szolgáltatás a Kirilă Temetkezéstől

Bármennyire nehéz is elfogadni, előbb-utóbb mindannyian szembe kell néznünk szeretteink elvesztésével. Ilyen helyzetben azonban nem csak a mérhetetlen fájdalommal kell megbirkóznunk, hanem azzal a teherrel is, melyet a temetési előkészületek és formalitások elintézése rak a vállunkra.

Még a legerősebbeknek is jól jön ezekben a napokban a segítség, főleg akkor, ha egy olyan nagy tapasztalattal rendelkező cégtől kaphatjuk meg azt, mint a Kirilă Temetkezés. Alexandru Kirilă a legnehezebb pillanatokat átélők megsegítése céljából 2004-ben létrehozta saját temetkezési vállalatát, melynek teljes körű szolgáltatásai révén már közel 10 ezer család vehetett méltó módon végső búcsút szerettétől.


Miben tud segíteni a Kirilă Temetkezés?

A temetkezés szolgáltatásai között mindent meg lehet találni, melyre a számunkra legfontosabbak elvesztésének nehéz pillanataiban szükség lehet. Az első fontos lépésként gondoskodnak az elhunyt szállításáról, legyen szó Szatmárnémeti területéről vagy más településekről, mi több, számukra az sem jelent akadályt, ha az elhunytat több ezer kilométerről kell hazahozni, hogy itthon, családja körében helyezhessék örök nyugalomra. A cég Európa bármely szegletéből biztosítani tudja a hazaszállítást, azaz bizalommal lehet őket hívni, ha például Németországból, Nagy-Britanniából, Belgiumból vagy épp Olaszországból kell hazahozni az elhunytat. Ehhez természetesen a hivatalos okmányokat is elintézik, de nincs ez másként akkor sem, ha helyben történt haláleset kapcsán kell eljárniuk – a gyászolók válláról tehát leveszik a bürokrácia jelentette terheket is.



Az, hogy a Kirilă Temetkezés a család ízlésének és költségvetésének megfelelő koporsót, gyertyákat, koszorúkat és az egyéb jellegű virágkompozíciókat is biztosítja, magától értetődik, viszont mindezeken felül abban is segítenek, hogy az elhunytra úgy emlékezhessünk, ahogy életében ismertük. A szolgáltatások között ugyanis szerepel az angliai szakemberek segítségével elsajátított tanatopraxia is. E modern balzsamozási eljárásnak köszönhetően az elhunyt végső útján nem a halál rideg jegyeit viseli majd magán, hanem olybá tűnik majd, mintha valóban csak örök álmát aludná. Amennyiben a család inkább a hamvasztás mellett döntene, a temetkezési vállalat erre is kész megoldást nyújt.


Egy hozzátartozó elvesztése a szűnni nem akaró fájdalom mellett sajnos rengeteg terhet is ró a gyászolókra, viszont a Kirilă Temetkezés non-stop elérhető csapata számtalanszor tanúbizonyságot tett már professzionalizmusáról. A nehéz pillanatokban bizalommal fordulhat hozzájuk, segítenek meghozni a legjobb döntéseket, így szerettétől méltó módon vehet búcsút.


További információkért tárcsázza a 0745 317 273-es telefonszámot, keresse fel a kirilafunerar.ro honlapot,  vagy forduljun személyesen hozzájuk a Szatmárnémetiben, a Prahova R25 szám alatt található irodájukban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: